o všem možným

3 křesťanské weby, které mě zaujaly

16. 1. 2010 23:16
Rubrika: Nezařazené | Štítky: tema:krestanske-weby

Křesťanských webů je hodně a mnohé jsou velmi zajímavé. Výběr pouhých tří křesťanských webů mi trochu usnadnilo zveřejnění některých webů v průběhu měsíce, nicméně volba je pořád těžká.

 

Na úvodní stránku

Toto sdružení funguje ve všech krajích České Republiky. Jde o dobrovolné seskupení občanských sdružení dětí a mládeže, které ve své činnosti zohledňují křesťanské principy a zásady.

Samotná AKSM se zaměřuje na organizaci velkých - celostátních a mezinárodních - setkání mládeže, která připravuje ve spolupráci se všemi svými členskými sdruženími a Sekcí pro mládež České biskupské konference, dále na vzdělávání vedoucích, animátorů a dobrovolníků. AKSM je držitelem akreditace MŠMT ke školení hlavních vedoucích dětských táborů a akreditace MVČR vysílající organizaci v oblasti dlouhodobé dobrovolnické služby.

Na webu najdeme rozcestník na jednotlivá sdružení působící v našich diecézích. Sdružení jsou nám k dispozici a nabízejí velmi kvalitní pomoc, např. při práci s dětmi (legislativní zaštítění tábora či jiných pobytových akcí , velmi snadné sehnání dotací apod.), což je pro mnohé z nás velmi přínosné a velmi to usnadňuje práci.

 

 

Pokud se nespokojíme pouze s mnohdy zkresleným či neúplným zpravodajstvím a chceme se dozvědět více, jak se věci v politice mají, doporučuji stránky prakticky jediné křesťanské politické strany u nás. Přehledné stránky s moderním designem nabízejí řadu velmi zajímavých informací, článků a materiálů. Najdete zde názory křesťanských politiků a jejich kontakty. Dozvíte se, čím se politici KDU-ČSL zabývají. Jsou zde odkazy na partnerské organizace, z nichž pro nás mladé je asi nejzajímavější stránka na web mladých křesťanských demokratů (mladikd.cz).

 

 

 

Petrinum.cz (Bohužel mě zde nešlo nakopírovat logo).

Petrinum je moje srdeční záležitost a můj druhý domov. Bydlím zde již čtvrtým rokem, jsem zde spokojen a moc mi to zde dalo, dává (a snad i ještě dá) do života. Tento odkaz možná mnohé z Vás nezaujme, ale o to víc bych byl rád, kdyby to zaujalo kluky (dívčí křesťanský internát je na ulici Grohova), kteří se chystají na střední školu do Brna a plánují v Brně přes týden bydlet. Také by to mohlo zaujmout vás, kteří o někom takovém víte a můžete mu Petrinum doporučit.

 

Byl bych rád, kdyby Vám tyto zmíněné weby přinesly užitek.

Zobrazeno 1868×

Komentáře

rtep

Díky Honzíku,<br />
o AKSM jsem nevěděl..

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio