o všem možným

,,mírumilovní" mohamedáni

2. 4. 2010 21:36
Rubrika: Nezařazené

Mnozí muslimové jsou v mnoha ohledech dobří, jsem ochoten věřit, že ne všichni jsou radikálové a třeba se najdou i tací, co nemusí hned každého jinověrce zmlátit (byť ne vždy třeba fyzicky, ale alespon v představách). Nicméně nemám rád tvrzení, jak jen pár vyjímek muslimů jsou násilníci. Velmi často slýchám nějaké zprávy o pronásledování křesťanů muslimy a prostě nejsem chopen to jen tak nějak přejít a říct si ,,fpohodě, však jich je jen pár, ale většina jsou normální." Pro příklad uvedu aktuální zprávu (přejatou z http://zdis.signaly.cz/1004/pronasledovani-krestane).

Doporučuji k přečtení.

,,NIGÉRIA Stovky, ak nie tisíce ľudí bolo povraždených pri útoku moslimov na kresťanov v Nigérii, ktorý sa spustil s treťou hodinou v noci 8.3.2010 v Nigérii. Arcibiskup Ben Kwshi opisuje konfrontáciu ako stretnutie tvárou v tvár so satanom. Svedkovia uvádzajú, že kresťanov v dedine pochytali do rybárskych sietí a zvieracích pascí a potom ich umlátili na smrť. Arcibiskup pokračuje: "Videl som rany od mačiet na hrdlách detí. Deti ve veku 0-15 rokov, všetci zabití od chrbta, do krku, do hláv. Hlboké rany na ústach kojencov. Ľudia bedákajú a plačú. Niektorí už stratili hlas. Nevedel som ten pohľad ustáť. IRAK Súrna prosba o modlitbu a rozšírenie informácie V Iraku sa uskutočnili vraždy a znásilnenia kresťanov. Situácia sa vyostruje a mám strach o bezpečnosť spolusestier ako aj o ostatných kresťanov v Iraku. Všetci kresťania dnes opustili Mosul a chystajú sa opustiť Irak. Niektoré sestry sú s nimi, niektoré však zostávajú na mieste. Vôbec netušíme čo sa bude diať s našou kongregáciou /dominikánky/. Tlač vobec neinformuje o vyhrotenej situácii v Iraku. Prosíme o rozšírenie správ všetkými možnými spôsobmi, ale v prvom rade prosíme o modlitby za kresťanov v Iraku. Prosím Vás,rozširujte tieto správy dalej aby sa za našich prenasledovanych bratov a sestry vo viere pomodlilo čo najviac ľudí. Dakujem. Boris"

Je to smutné, nicméně dnes, na Velký Pátek, zaznamenal náš ,,guru" fenomenální vítězství. A dává mi to Naději, že když máme za zády takového borce (žádné jiné náboženství to říci nemůže), můžeme prosit a situace se může zlepšit.

Zobrazeno 1020×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio