o všem možným

Ještě pořád chcete být ,,tolerantní" k muslimům?

1. 7. 2010 9:55
Rubrika: Nezařazené

Tak dneska je první dne prázdnin...To je pěkný a poznal jsem to akorát podle toho, že sourezenci jsou doma a od včerejška poletují s vysvědčením a ukazují mi výsledky své roční práce. Jinak věcí na práce je jako obvykle, takže hodně. Jeden článek mě ale zase naštval a zaujal natolik, že považují za vhodné zde umístit jeho odkaz.

 

Zde je:   http://novotnyjiri.blog.idnes.cz/c/144648/Vas-pes-nesmi-v-Londyne-do-autobusu-mohl-by-urazit-muslimy.html

 

Nejsem z nějakého kynologického klubu, ba naopak, psy v lásce vůbec nemám (v tomto konkrétním bodě bych s muslimy souhlasil - ovšak z jiných důvodů, pokousali jednou vážně mamku, pak v dětství bráchu), ale to nic nemění na zcela jasné ukázce toho, že integrace muslimů začíná být pěkně nebezpečná. A to jsme na začátku.

Ještě je dobré si uvědomit, že se nejedná o žádný rasismus nebo xenofobii, ale o zdravý rozum, pokud s masovou imigrací a zaváděním práva šária nesouhlasíme.

Článek je hodně výstižný a měli by si ho přečíst a hlavně uvědomit také všichni ti ,,ochránci" menšin a všelijakých ,,práv"

 

Zobrazeno 1204×

Komentáře

Pavel Husák (yetti)

Tu lásku k pejskům máme dost podobnou :-)

manime

Také mě přijde, že integrace muslimů je v některých ohledech až příliš. My si v arabských zemích nemůžeme vůbec vyskakovat a islámské země se nesnaží nijak integrovat Evropany, kdežto muslimům v Evropě se neustále uhýbá a bere se na ně větší ohled. Pokud jsem imigrantem, musím se přizpůsobit okolí, danné zemi, kultuře, pokud se přizpůsobit nechci, mám zůstat tam, kde jsem nebo jít tam, kde jsou podmínky pro mne přijatelné.<br />
<br />
Líbí se mi přirovnání, že si Evropa zavázala oči a teď páchá sebevraždu..jak výstižné

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio